کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی

اپوکسی چیست؟

اپوکسی یا کفپوش بدون درز نوعی از کفپوش های مدرن میباشد که به صورت یک مایع یکپارچه و با ضخامت 0/5 تا 5میلیمتر بر روی کفهای بتنی، سیمانی، سنگی، فلزی و موزائیکی قابل اجرا می باشد. این محصول در رنگ ها و طرح های مختلف می باشد و از زیبایی بالایی برخوردار است.

از ویژگی های اصلی اپوکسی که کاربری آن را توجیح می کند، کیفیت و دوام بالای آن در شرایط سخت محیطی است. این محصول در مواردی کاربرد دارد که کف فضا علاوه بر مقاومت و دوام بالا، نیاز به ظاهری زیبا و شفاف داشته باشد.

کفپوش اپوکسی

مزایای کفپوش اپوکسی

استفاده از اپوکسی مزایایی به دنبال دارد که باهم به برسی آن میپردازیم. این نوع کفپوش از طول عمر بالایی برخوردار بوده و در برابر فشار وارد بر آن بسیار مقاوم می باشد. کفپوش های اپوکسی از چسبندگی بالایی برخوردار هستند و در میان سایر کفپوش ها بهترین چسبندگی به بتن را دارند. از دیگر مزایای کفپوش‌های اپوکسی می توان به قیمت مناسب آن با توجه به کیفیت آن ها در مقایسه با سایر کفپوش ها اشاره کرد.

هم چنین هزینه نگهداری از این مدل کفپوش بسیار مقرون به صرفه می باشد. تنوع رنگ بندی کفپوش اپوکسی از جمله مزیت های آن ها محسوب می شود. این کفپوش در برابر حرارت و مواد شیمیایی نیز از مقاومت بالایی برخوردار می باشند. از دیگر مزیت های کفپوش های اپوکسی عایق بودن آن در برابر جریان الکتریسیته می باشد. از این رو استفاده از آن ها در سالن هایی که افراد دائما با برق سر و کار دارند، بسیار مناسبی می باشد.

ز آن جایی که این گونه کفپوش ها از ظاهر یکپارچه ای برخوردار هستند و مقاومت شیمیایی بالایی دارند، می توان در صنایع مختلف از آن ها استفاده کرد. استفاده از کفپوش اپوکسی مایع در مکان هایی که خاصیت ضد شیمیایی، ضد الکتریسیته و ضد لغزش از اهمیت ویژه ای برخوردار است، بهترین گزینه برای انتخاب می باشد.

اجرا اپوکسی
اجرا کفپوش اپوکسی

روش اجرای اپوکسی

مرحله اول: زیرسازی

آن چه که در ابتدا و قبل از نصب کفپوش اپوکسی باید صورت گیرد، آماده سازی سطح مورد نظر می باشد. به این منظور باید در ابتدا نسبت به تمیز کردن سطح مورد نظر اقدام نمایید. توجه داشته باشید که قبل از نصب کفپوش اپوکسی سطح مورد نظر باید از هرگونه چربی پاک شود. چرا که در غیر این صورت کفپوش به خوبی نصب نخواهد شد.

مرحله دوم: استفاده از پرایمر بتن اپوکسی

پس از آماده سازی سطح کار، نوبت به استفاده از پرایمر قبل از نصب کفپوش می رسد. استفاده از پرایمر باعث می شود از چسبندگی کامل کفپوش به سطح مورد نظر اطمینان حاصل کنید.

مرحله سوم: اجرای اپوکسی کف

پس از استفاده از پرایمر، کف برای اجرای کفپوش اپوکسی آماده می باشد. برای انجام این کار از یک غلطک مخصوص استفاده کنید. توجه داشته باشید در صورتی که ضخامت کفپوش بیش از میزان استاندارد باشد، باعث ایجاد ترک خوردگی در سطح آن خواهد شد.

از نمونه کارهای اپوکسی گروه طراحی رادیان دیزاین دیدن کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.