قیمت و خرید میکروسمنت و نکات اجرای آن

طراحی فضاهای داخلی و بیرونی سازه های اداری و مسکونی اصلی ترین دل مشغولی مالکان و طراحان این ساختمان هاست تا بتوانند بر اساس ترند های روز دنیا محل کار و زندگی خود را دیزاین کرده و از زیبایی آن لذت ببرند. در این میان روند ها و طرح های جدید و همچنین متریال پیشرویی وجود دارد که به صورت روزانه در حال پیشرفت بوده و چشم ها را به خود خیره می‌کند. بله. میکروسمنت. در ادامه قصد داریم به صورت کامل در خصوص اینکه میکروسمنت چیست و چه ویژگی هایی دارد صحبت کنیم.

در انتهای این بخش باید به صورت کامل با میکروسمنت، ویژگی ها، روش های اجرا و… آشنا شوید و در صورت وجود پرسش و مسئله ای از مشاوره رایگان مشاورین رادین دیزاین استفاده کنید.

میکروسمنت چیست؟

میکروسمنت یک پوشش پایه سیمان همراه با سنگدانه های میکرونیزه، مواد معدنی و پلیمرهای پایه آب و پودری می باشد. این پوشش در سه تا چهار لایه بسیار نازک اجرا میگردد. میکروسمنت همچنین به دلیل چسبندگی بالا قابل اجرا بر روی سطوح سیمانی، کاشی، گچ، چوب و آهن بوده و به شما این امکان را می دهد که با بافت های مختلف و با تنوع گسترده رنگی و جلوه نهایی مات یا براق یا نیمه مات و اجرای آن با دست، یک محیط کاملا منحصربفرد داشته باشید که تکرار نشدنی خواهد بود.

نمونه کار میکروسمنت آشپزخانه
نمونه کار میکروسمنت آشپزخانه

در حالت کلی میتوان میکروسمنت را در یک جمله خلاصه کرد. شما با استفاده از میکروسمنت میتوانید تنها با ضخامت 3 میلی متر تمامی بخش های یک سازه را بازسازی کنید. در ادامه میتوانید تعدادی از نمونه کار های اجرا میکروسمنت را در تصاویر زیر مشاهده کنید و با مدل اجرا و فضایی که این متریال جذاب به دکوراسیون سازه ها میدهد آشنا شوید.

انواع میکروسمنت برای استفاده مختلف

میکروسمنت ها برای استفاده در فضا های مختلف دارای مدل های متفاوتی هستند که در ادامه به صورت کامل توضیح داده میشود:

  • میکروسمنت آستر: مناسب برای زیر سازی فضا
  • میکروسمنت رویه نرم: مناسب برای ایجاد بافت نرم روی کار
  • میکروسمنت رویه زبر: مناسب برای ایجاد بافت زبر و سیمانی مانند.

 

ویژگی های میکروسمنت چیست؟

میکروسمنت ها همانطور که در بخش های قبلی گفته شده برای دیزاین فضاها ویژگی های بسیاری دارند که در ادامه به صورت جز به جز ذکر میشود:

  • قابل اجرا در کف، دیوار و نما
  • بدون درز و یکپارچه
  • تنوع زیاد در رنگ و بافت
  • مقاومت بالادر برابر ضربه، خراش، مواد شیمیایی و رطویت
  • صرفه جویی در وقت و هزینه
  • ضخامت کم حداقل 2-3 میلیمتر
  • دوستدار محیط زیست
  • نگهداری و تمیز کردن آسان
بتن الیافی چیست؟ آشنایی با قیمت بتن الیافی، کابرد، مزایای آن

چرا از متریال میکروسمنت برای دیزاین استفاده کنیم؟

در بخش زیر در مورد ویژگی های اصلی متریال میکروسمنت صحبت میکنیم و به این سوال پاسخ میدهیم که چرا بهتر است از میکروسمنت استفاده کنیم؟

تنوع در رنگ و بافت

میکروسمنت از تنوع رنگ و بافت بسیاری برخوردار می‌باشد که باعث متنوع و خاص بودن محیط شما میشود تا با توجه به فضا، طرح و سلیقه شما ظاهری مات، نیمه براق و یا براق داشته باشید و بر اساس علاقه خود دیزاین محیطی را انجام دهید.

مناسب برای هر فضا

شما با استفاده از میکروسمنت میتوانید هر فضا و سطحی که داشته باشید را با بهترین کیفیت پوشش دهید، از میکروسمنت به دلیل چسبندگی زیاد هر سطحی حتی کاشی می‌توان استفاده کرد که دیگه نیازی به هزینه‌های زیاد برای تعویض کاشی ندارید.

سهولت در اجرا با هزینه کم

سطح یکپارچه و بدون درز و صاف، قابل اجرا در کف، دیوار و سقف برای سطوح داخلی و خارجی، طیف گسترده­ای از رنگ و بافت، چسبندگی و پیوستگی بسیار خوب، امکان اجرا روی تمام سطوح مانند: سیمان، کاشی، انواع سنگ، گچ و…

میکروسمنت یک عایق حرارتی

یکی دیگر از برتری های میکروسمنت نسبت به دیگر مصالح ساختمانی یک پارچگی و عایق خوب حرارتی آن میباشد. که با ضخامت حداکثر ۲-۳ میلی­متر که در نتیجه باری بر روی سازه ایجاد نمی‌کند و سازگار با محیط زیست است.

دریافت مشاوره رایگان خرید و اجرا میکروسمنت

با دریافت مشاوره رایگان خریدی مناسب و بر اساس نیاز خود داشته باشید.

انواع میکروسمنت موجود در بازار

میکروسمنت‌ها براساس ویژگی‌هایی که در استفاده دارند، به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. این محصولات هرکدام دارای ویژگی‌هایی متفاوتی برای استفاده در بخش‌های مختلف یک ساختمان هستند.

 

میکروسمنت میکروبیس (micro-base)

میکروبیس به عنوان پوششی غیرمعمول شناخته می‌شود. به همین دلیل از این متریال در پوشش دهی زیر لایه های دیگر میکروسمنت مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین از میکروبیس برای پوشش دهی کف و دیوارهای سنتی نیز استفاده می‌شود.

 

میکروسمنت میکرواستون (micro-stone)

میکرواستون از همه انواع میکروسمنت، پوشش ضخیم‌تری ایجاد میکند. به همین دلیل استفاده از این پوشش معمولا برای نمای بیرونی ساختمان و پوشش دهی بیرونی کاربرد دارد.

 

میکروسمنت میکرودک (micro-deck)

میکرودک دارای بافتی متوسط بوده که مقاومتی نسبتا بالا دارد. همین موضوع سبب شده تا استفاده از میکرودک برای پوشش دهی کف انتخاب شود.

 

میکروسمنت میکروفینو (micro-fino)

میکروفینو نوعی از میکروسمنت است که ظاهری بسیار ظریف و شیک دارد. تنوع این میکروسمنت سبب شده تا انتخاب آن راحت‌تر انجام
شود. معمولا از این مدل در دیوارها استفاده می‌کنند.

 

میکروسمنت اکواسمنت (micro-cement)

اکاسمنت بیشترین کاربرد و استفاده را برای دیواره‌های استخر دارد.

 

میکروفرش (Microfresh)

این نوع پوشش میکروسمنت بافتی صاف و یکدست دارد و یک پوشش با دوام و زیبا است که قطعا در ظاهر زیبایی زیادی خلق می‌کند. این پوشش گزینه مناسبی برای مکان‌هایی است که در معرض ترافیک زیاد قرار دارند. معمولا برای کف، پلکان‌ها و محوطه گزینه مناسبیست.

روش اجرای میکروسمنت چگونه است؟

جهت اجرای میکروسمنت باید توجه داشته باشید که این پوشش در چند لایه اجرا می گردد. برای آماده سازی سطح، ابتدا آن را تمیز نموده تا عاری از هرگونه گرد و خاک باشد. پس از پاکسازی فضا میکروسمنت ها در 4 مرحله اجرا میشوند که به شرح زیر است:

1. اجرای پرایمر برای چسبندگی میکروسمنت به سطح کار مورد نظر.
2. پس از خشک شدن پرایمر لایه زیرسازی بیس اجرا میشود تا به سطحی صاف و هموار برسیم .
3. بعد پوشش نهایی میکروسمنت و طرح نهایی نیز در دو مرحله اجرا میگردد.
4. در اخر برای محافظت میکروسمنت لاک محافظ پلی اورتان اجرا می گردد

پروژه اجرا شده با پوشش دکوراتیو مرمورینو

نمونه طرح های میکروسمنت

یکی از اصلی ترین ملاک های تصمیم گیری در مشتریان برای خرید میکروسمنت برای فضاهای مختلف طرح ها و مدل های مختلف اجرا شده قبلی است که در ادامه مواردی در این بخش مشاهده میکنید که نمونه طرح های میکروسمنت برای فضاهای مختلف است:

نمونه طرح اجرا میکروسمنت
نمونه طرح اجرا میکروسمنت
نمونه طرح اجرا میکروسمنت
نمونه طرح اجرا میکروسمنت
نمونه طرح اجرا میکروسمنت
نمونه طرح اجرا میکروسمنت
نمونه طرح اجرا میکروسمنت
نمونه طرح اجرا میکروسمنت

میکروسمنت مناسب چه فضاهایی است؟

دیزاین میکروسمنت مناسب برای انواع فضاهاست و تقریبا میشود گفت که پوشش متریال میکروسمنت شما را ناامید نمیکند اما اگر بخواهیم به صورت جزئی بررسی کنیم از میکروسمنت میتوان در دیزاین دیوار، کف، حمام و سرویس بهداشتی، راه پله، آشپزخانه، استخر، نما و… استفاده کرد که در ادامه به صورت کامل به بررسی هر یک میپردازیم:

نوع میکروسمنت ویژگی ها
میکروسمنت دیوار پوشش دیوار های داخلی و خارجی با رنگ بندی مختلف
میکروسمنت کف جایگزین سرامیک، پارکت و موزاییک با ماندگاری بالا
میکروسمنت سرویس بهداشتی عایق رطوبت و دیزاین زیبا برای سرویس بهداشتی
میکروسمنت حمام عایق رطوبت و جلوگیری از خرابی دیوار ها بر اثر طبله کردن
میکروسمنت راه پله دیزاین راه پله با ماندگاری طولانی و ظاهر جذاب
میکروسمنت آشپزخانه مناسب برای دیوار ها و کف آشپزخانه و فضای میانی کابینت ها
میکروسمنت استخر مقاوم در برابر نفوذ آب و مناسب برای کف و دیواره استخر
میکروسمنت نما ظاهر جذاب و مناسب برای نما فضاها

در ادامه به صورت جزئی هر مورد را بررسی میکنیم.

اجرای میکروسمنت دیوار

میکروسمنت دیوار متریالی بسیار شیک و خاص برای پوشش انواع دیوار هاست. به دلیل وجود رنگ بندی مناسب و همچنین تنوع مدل های آن، میتوان میکروسمنت دیوار را جایگزینی بسیار مناسب و حرفه ای برای کاغذ دیواری و رنگ های روغنی دانست.

در بخش زیر نمونه هایی از اجرای میکروسمنت در دیوار را مشاهده می‌کنید:

نمونه کار میکروسمنت کف و دیوار
نمونه کار میکروسمنت کف و دیوار

اجرا میکروسمنت کف

اجرای میکروسمنت کف یک انتخاب هوشمندانه برای جایگزینی پارکت، سرامیک و سایر مواردیست که قبلا برای کف سازی استفاده میشد. میکروسمنت در عین زیبایی، سفت و سخت است و برای دیزاین کف در فضاهای مختلف یک انتخاب خاص میباشد.

 

اجرا میکروسمنت سرویس بهداشتی و حمام

از مزایای میکروسمنت هرچقدر گفته شود باز هم مزیتی جدید وجود دارد. میکروسمنت سرویس بهداشتی ذارای مزیت عایق بندی و زیبایست. این متریال جدید مشکلاتی از قبیل پوسته شدن دیوار های حمام و سرویس های بهداشتی را ایجاد نمیکند و میتوانید از بابت تبله کردن دیوار ها و خرابی آن ها خیال راحتی داشته باشید.

میکروسمنت آشپزخانه

فضای آشپزخانه تلفیقی کامل از کف و دیوار هاست و همانطور که از میکروسمنت برای اجرا در دیوار و کف میتوان استفاده کرد در نتیجه از آن برای دیزاین آشپزخانه نیز میتوان بهره برد. علاوه بر دیزاین کف و دیوار ها از میکروسمنت آشپزخانه میتوان برای دیزاین فضای بین کابینت ها و تلفیق رنگ با کابینت ها هم استفاده کرد.

 

اجرا میکروسمنت استخر

از میکروسمنت میتوان برای دیزاین استخر نیز استفاده کرد. از آنجا که ما برای دیزاین دیواره های استخر نیازمند متریالی هستیم که در مقابل آب نفوذ ناپذیر باشد در نتیجه استفاده از میکروسمنت استخر یک روش بسیار مناسب برای دیزاین استخر های سرپوشیده و رو باز است.

 

میکروسمنت نما

در نهایت اصلی ترین و مهمترین دلیل استفاده از میکروسمنت و پوشش های دکوراتیو برای نما است و هدف از ایجاد آن زیبا سازی نمای فضاهاست. استفاده از میکروسمنت برای نما یک حرکت بسیار خاص و مدرن و زیباست و در اکثریت مواقع انجام نشده است. با استفاده از میکروسمنت نما میتوانید برای هر سازه ای تم مدرن خلق کنید.

 

میکروسمنت راه پله

همانطور که در خصوص اجرای میکروسمنت در کف فضاها صحبت شد از این متریال به راحتی برای دیزاین راه پله نیز میتوان بهره برد. باز هم همانند میکروسمنت کف میتوان از این متریال برای راه پله ها به جای سنگ، پارکت و موزاییک استفاده کرد و با بازسازی این نما در راه پله ها ظاهری بسیار شیک به فضایی همانند پله داد.

دریافت مشاوره رایگان خرید و اجرا میکروسمنت

با دریافت مشاوره رایگان خریدی مناسب و بر اساس نیاز خود داشته باشید.

نکات مهم در انتخاب میکروسمنت مناسب

در انتخاب میکروسمنت مناسب نکات مهمی وجود دارد که حتما باید مورد توجه قرار دهید:

  • اولین مورد دقت و توجه به فضایی است که قصد اجرای میکروسمنت در آن را دارید.
  • میکروسمنت ها با توجه به ماهیت خود برای استفاده در دیواره استخر مناسب هستند.
  • به انتخاب رنگ مناسب بر اساس دیزاین فضا توجه بسیاری داشته باشید.
  • میکروسمنت بر اساس رنگ های مختلف مناسب کاغذ دیواری نیز هستند.

قیمت هر متر میکروسمنت چقدر است؟

قیمت هر متر میکروسمت در سال 1403 بر اساس نرخ های جدید با مواردی همانند میزان متراژ و همچنین میزان ضخامت اجرا وابسته است. مورد بعدی که در خصوص قیمت میکروسمنت اهمیت ویژه ای دارد موضوع پیچیدگی اجرای طرح مورد نظر شماست. مورد بعدی که در خصوص وضعیت قیمت میکروسمنت تاثیر بالایی دارد محل اجراست. محل اجرای شما روی دیوار است یا در سرویس بهداشتی یا کف و…؟

مورد بسیار مهم دیگر که بر روی قیمت میکروسمنت تاثیر دارد کیفیت مواد مورد استفاده در اجرای میکروسمنت است. اینکه از چه موادی با چه برندی استفاده شود اهمیت ویژه ای دارد. در نهایت مورد آخر که میتواند بر قیمت اجرای میکروسمنت اثر بگذارد مواد و تجهیزات اضافه است که بر اساس وضعیت اجرا مشخص میشود.

سوالات متداول در خصوص خرید و اجرای میکروسمنت

در ادامه به بررسی برخی از پرسش های مهم در خصوص خرید میکروسمنت و اجرای آن در فضاهای مختلف میپردازیم:

1. قدرت و مقاومت میکروسمنت چقدر است؟

با وجود اینکه میکروسمنت پوششی ضخیم نیست، ولی مواد استفاده شده در آن مقاومت و سختی زیادی دارد. میکروتک و میکرواستون نیز برای استفاده در سطوح پر ترافیک مقاوم ترند.

2. برای چه سطوحی می توان میکروسمنت را استفاده کرد؟

میکروسمنت اکثرا قابلیت پوشش همه ی سطح از جمله سیمان، سنگ، مرمر،کاشی، گچ و غیره را دارد. این پوشش برای سطوح افقی و عمودی، داخلی و خارجی نیز مناسب است.

  • هرگز میکروسمنت را بر روی چوب طبیعی انجام ندهید.
  • سطح مورد نظر باید مستحکم و ثابت باشد.
  • سطح باید خالی از گرد و خاک و خشک باشد.

3. آیا میکروسمنت ضدآب است؟

میکروسمنت به خودی خود غیر قابل نفوذ نیست. استفاده از لایه ی آخر که لایه ی ضدآب است برای انجام میکروسمنت واجب است. ممکن است که میکروسمنت در سینک، وان حمام و یا محیط های خیس استفاده شود. این در صورتی امکان دارد که حتما لایه ی آخر میکروسمنت را پوشش دهد.

4. تفاوت میکروسمنت و بتون اکسپوز چیست؟

اگرچه ممکن است شکل ظاهری آن ها در نهایت یکی باشد، ولی میکروسمنت دارای مزایای بیشتری است :

  • نصب سریع و آسان
  •  بدون نیاز به ماشین و یا وسایل سنگین برای نصب
  • کار کمتر، هزینه کمتر، زمان کمتر
  • قابل استفاده برای تمام سطوح
  • بدون درز، بنابراین در مرحله ی خشک شدن هیچ شکافی نخواهید دید.
  • قابل نصب بر هر دو سطح عمودی و افقی

5. بهترین راه برای تمیز کردن میکروسمنت چیست؟

برای ماندگاری بالای میکرسمنت، ما استفاده از آب و صابون طبیعی پیشنهاد می کنیم.

6. زمان خشک شدن میکروسمنت چقدر است؟

در خصوص مدت زمان خشک شدن میکروسمنت دیوار یا کف و سایر سطوح باید به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • متراژ فضای اجرای میکروسمنت
  • محل اجرای میکروسمنت
  • میزان ضخامت اجرا شده میکروسمنت

اما در حالت کلی زمان مناسب برای خشک شدن میکروسمنت به صورت متوسط 48 ساعت است و بر اساس میزان ضخامت و متراژ فضا بهتر است به صورت جز به جز در بخش کامنت ها ذکر کنید تا کارشناسان ما پاسخ مناسبی ارائه دهند.

جمع بندی

بررسی قیمت، خرید و اجرای صحیح و مناسب میکروسمنت بر اساس فضای مورد نظر شما چالش های بسیاری دارد که باید بررسی شده و مورد توجه قرار گیرد. در این خصوص کارشناسان ما در رادین دیزاین همراه شما هستند برای مشاوره رایگان در زمینه خرید و اجرای متریال دیزاین داخلی و خارجی فضای شما. برای این منظور با ما در تماس باشید.

ثبت سفارش مشاوره خرید میکروسمنت

در این بخش و با تکمیل فرم زیر میتوانید مشاوره خرید رایگان با کارشناسان رادیان دیزاین داشته باشید. برای این منظور فرم زیر را تکمیل نموده و منتظر تماس کارشناسان ما باشید:

فرم مشاوره قیمت

10 دیدگاه دربارهٔ «میکروسمنت»

  1. رمضان رحمانی فرد

    چقدر طول می‌کشه یه فضای مثلا ۱۰ متری رو با میکروسمنت اجرا کنین؟

    1. پشتیبانی مشتریان

      ببینید معمولاً اجرای میکروسمنت بین ۳ تا ۵ روز زمان می‌بره، بسته به شرایط محیط و سطح مورد نظر. چون چند لایه باید اجرا بشه (مثلاً پرایمر، لایه پایه، لایه نهایی و محافظ)، هر مرحله هم باید زمان خشک شدن داشته باشه. ولی نکته خوبش اینه که سریع‌تر از نصب کاشی یا سنگ تموم میشه و بعد از اتمام کار، سریعاً قابل استفاده‌ست. البته بر اساس سطح مورد نظر شما یا مدلی که قصد کار و اجراشو دارید میتونه کاملا متفاوت باشه. برای همین مسئله میتونید با شماره 09122105620 تماس بگیرید و مشاوره دریافت کنید.

  2. امیر برحرایی

    اگر یه چیزی بیفته روی کفی که با میکروسمنت درست شده، مثلاً قابلمه سنگین یا شیء تیز، می‌شکنه یا خط می‌افته؟

    1. پشتیبانی مشتریان

      میکروسمنت کلا یک متریال مقاومه ولی مثل هر سطح دیگه‌ای، اگر شی خیلی تیز یا سنگین با شدت بیفته ممکنه خط یا ترک کوچیکی بیفته. البته این‌جور آسیب‌ها قابل ترمیم هستن. معمولاً با یه ترمیم جزئی (بدون نیاز به کندن کل سطح)، ظاهرش دوباره مثل روز اول میشه. اما در پاسخ به سوال شما باید بگم که بله اگر شی سنگین یا تیزی بیفته روی این متریال ممکنه باعث اسیب بشه

  3. رنگ میکروسمنت بعد از چند سال ممکنه تغییر کنه یا کهنه به نظر بیاد؟

    1. پشتیبانی مشتریان

      ببینید میکروسمنت کلا اگر به‌درستی اجرا بشه و از لایه نهایی محافظ (سیلر) استفاده شده باشه، رنگش ثابت می‌مونه و در برابر آفتاب، مواد شوینده، آب یا حرارت دچار تغییر رنگ نمیشه. با این حال، پیشنهاد میشه هر چند سال یه بار لایه محافظش رو تمدید کنین تا همیشه نو و تمیز به نظر بیاد.

  4. ثمین مهری

    عالیه یکی از بهترین دیوارپوش ها برای دفاتر کاری مدرن هستش. ما اجرا کردیم عالی دراومد

  5. میکروسمنت دقیقاً چه فرقی با سیمان یا بتن معمولی داره؟ چرا قیمتش بیشتره؟

    1. پشتیبانی مشتریان

      موضوعی که خیلی باید بهش توجه کرد اینه که میکروسمنت فقط یه نوع سیمان نیست؛ یه ترکیب از سیمان، پلیمر، رنگدانه‌ها و مواد تقویتیه که خاصیت چسبندگی و مقاومت خیلی بالایی داره. برخلاف بتن که ضخیمه و نیاز به زیرسازی داره، میکروسمنت در ضخامت ۲ تا ۳ میلی‌متر اجرا میشه و نیازی به کندن یا تخریب سطح قبلی نداره. همچنین، ظاهر خیلی شیک‌تری داره (مینیمال، مدرن و بدون درز) و برای دکوراسیون داخلی و خارجی به شدت جذابه. در واقع شما دارین بابت ظاهر خاص، دوام بالا و اجرای تخصصی هزینه می‌کنین، نه فقط یه پوشش ساده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره فوری