همه چیز در مورد میکروسمنت دیوار و نکات اجرای آن

میکروسمنت دیوار و آشنایی با ویژگی ها و روش اجرا

زیبایی ظاهری دیوارها مسئله مهمی برای دیوارهای داخلی و خارجی هر بنا و سازه ای است که برخی افراد برای منازل و اماکن سازمانی تمایل به ساخت جذاب آن‌ها دارند. یکی از بهترین گزینه‌ها میکروسمنت دیوار است که در کنار تنوع رنگ‌بندی و ظاهر جذابی که دارد، از مقاومت بالایی برخوردار است. همین مسائل باعث شده بیش از بقیه مورد توجه قرار گیرد. در ادامه بیشتر به میکروسمنت دیوار و قیمت میکروسمنت و نحوه اجرای آن می‌پردازیم.

 

میکروسمنت دیوار چیست

میکروسمنت برای دیوار که به میکروتوپینگ یا میکرو بتن نیز شهره است یک پوشش ساختمانی مدرن و شیک بوده که برای دیوارهای داخلی و خارجی ساختمان جلوه جذاب و شیکی دارد و یک پوشش تزئینی و سازگار با پایه سیمانی است. پوشش‌های بسیاری موجود است اما چیزی که میکروسمنت‌ها از سایر پوشش‌ها متفاوت می‌کند، اندازه ذرات ریز آن است که 1 میلی‌متر قطر داشته و باعث ایجاد بافتی ظریف، ظاهری صاف و صیقلی می‌شود.

 

نمونه کار میکروسمنت دیوار و سقف

میکروسمنت دیوار چگونه اجرا میشود؟

قبل از اجرای طرح میکروسمنت دیوار، باید به زیر کار دقت ویژه ای شود. میکروسمنت‌ها روی هر سطحی قابلیت اجرا دارند و فرقی ندارد رنگ باشد یا گچ و سیمان. زیرا این پوشش‌ها بسیار نازک بوده که روی هر سطحی قابلیت اجرایی شدن دارد. فقط تنها موردی که باید به آن توجه شود، صاف کردن سطح دیوار است. چنانچه دیوار برآمدگی یا کنده‌کاری است باید قبل از اجراي ميكروسمنت دیوار، سطح زیرین را صاف و صیقلی کنیم. همچنین اگر تمایلی به ایجاد تغییر بر روی دیوار دارید باید قبل از اجرای دیوارپوش، کار خود را انجام دهید زیرا پس از آن امکان هیچ تغییری نخواهد بود. برای اجرای میکروسمنت دیوار باید مراحل زیر را به دقت طی کنید:

 

آماده‌سازی سطح: همانطور که در بالا گفته شد قبل از هر کاری باید به فکر آماده‌سازی سطح زیرین باشیم تا بستر برای اجراي ميكروسمنت دیوار فراهم شود.

پرایمینگ: یک پرایمر مخصوص برای صاف و یکدست شدن سطح روی دیوار زده می‌شود که امکان چسبندگی میکروسمنت را افزایش می‌دهد.

اجرای لایه اول: این لایه یک پوشش پایه بوده که باید روی سطح اجرا شود و حدود 1 میلی‌متر ضخامت دارد و رنگ و بافت پایه را فراهم می‌کند.

تقویت پوشش: اگر احساس آسیب در دیوار مشاهده شود، معمولا مش فایبرگلاس در لایه پایه زمانی که هنوز مرطوب است اعمال می‌شود تا استحکام آن را افزایش دهد.

لایه ریز: این لایه این لایه وظیفه بافت و رنگ نهایی سطح را داشته و پس از خشک شدن لایه پایه روی آن اعمال می‌شود.

سنباده و صیقل دادن: بعد از اینکه لایه ریز نیز کاملا خشک شد، وقت آن است که سطح صیقل داده شده و سنباده کشیده شود تا سطحی صاف و درخشان بدست آید.

آب بندی: بعد از خشک شدن و صیقل دادن سطح، نوبت به آب بندی با پرایمر مناسب می‌رسد که حتی ممکن است چندین بار برای ایجاد استحکام بیشتر صورت گیرد.

 

مزایای میکروسمنت دیوار

از آنجایی که افراد این روزها به دنبال خلق جذابیت در منزل و شرکت خود هستند، میکروسمنت‌ها گزینه‌ خوبی هستند. طرح میکروسمنت دیوار بسیار متنوع است و از همین منظر دست را در انتخاب کاملا باز می‌گذارد. همچنین می‌توانید با توجه به رنگ میکروسمنت دیوار، رنگ‌بندی دلخواه خود را انتخاب کنید. در ادامه به برخی از مزایای عالی میکروسمنت‌ دیوار می‌پردازیم.

 

تطبیق پذیری: ویژگی مهم میکروسمنت‌ها سازگاری است. این پوشش در طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها موجود بوده و به ایجاد جلوه‌های تزئینی متنوع کمک می‌کند.

پرداخت بدون درز: میکروسمنت‌ها کاملا یکدست بوده و هیچ گونه درز و شکافی ندارند.

دوام: میکروسمنت دوام خوبی داشته و می‌تواند فشارهای وارد شده بر دیوار را تحمل کند. مقاومت آن در برابر سایش و ضربه عالیست؛ از همین جهت برای دیوارهای خارجی و کف نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مقاومت در برابر آب: زمانیکه میکروسمنت کاملا مهر و موم شود، مقاومت خوبی در برابر آب خواهد داشت، که آن را برای استفاده در مناطق مرطوب، مانند حمام، آشپزخانه، و حتی استخر مناسب می‌سازد.

تعمیر و نگهداری آسان: نگهداری میکروسمنت آسان و کم هزینه است. حتی برای استفاده از سرویس‌ها گزینه خوبیست و چون درز و شکافی ندارد به راحتی پاک می‌شود.

ضخامت کم: ضخامت کم میکروسمنت موجب به حداقل رساندن وزن وارد شده بر دیوار می‌شود که خود یک مزیت عالی در رعایت ایمنی است.

 

نمونه کار میکروسمنت دیوار و سقف

چرا از میکروسمنت برای دیوار استفاده کنیم؟

این پوشش عالی باید با توجه به مشخصاتی که دارد تهیه شود. برای این منظور در ادامه با مشخصات فنی آن آشنا می‌شویم:

ضخامت: دیوارپوش میکروسمنت از چند لایه تشکیل می‌شود و ضخامت آن معمولاً بین 2 تا 3 میلی‌متر است. که ضخامت بالایی نیست اما در برابر این ضخامت، مقاومت خوبی دارد.

چسبندگی: میکروسمنت امکان اجرا روی لایه‌های مختلف بتن، چوب و کاشی را دارد. اما آماده‌سازی دقیق سطح برای اطمینان از چسبندگی قوی بسیار مهم است.

سختی: میکروسمنت استحکام فشاری بالایی دارد و می‌تواند در برابر ضربه و سایش دوام بیاورد.

انعطاف‌پذیری: میکروسمنت علیرغم ضخامت کمی که دارد، مقداری انعطاف‌پذیر است که این موضوع احتمال ترک خوردن را کم می‌کند.

آب‌بندی: پس از اجرا، برای افزایش مقاومت میکروسمنت در برابر رطوبت و حافظت از ظاهر آن، باید آب‌بندی انجام شود. پرایمرها در رنگ‌های مات، ساتن یا براق موجود هستند.

 

آیا از میکروسمنت دیوار روی هر دیواری میتوان استفاده کرد؟

در پاسخ به این سوال باید به شما مژده بدهیم که بله. با توجه به مدل های مختلف میکروسمنت از این متریال روی هر نوع دیواری میتوان استفاده کرد. البته باید به صاف بودن دیوار توجه داشته باشید و نکته بسیار مهم این است که هرچقدر قصد دارید بررسی کنید پیش از اجرای میکروسمنت روی دیوار انجام دهید چرا که پس از انجام اینکار امکان تغییرات بسیار محدود میشود. در نتیجه برای اجرا شما به دیوار صاف از هر نوعی که باشد نیاز دارید.

 

اجرای میکروسمنت دیوار سفید

میکروسمنت سفید از رنگدانه‌های طبیعی ایجاد شده است. در مقایسه با سایر پوشش‌ها، این رنگ میکروسمنت ارزان‌تر است و همچنین راحت‌تر می‌توان از آن استفاده کرد. با این حساب میکروسمنت برای دیوار سفید بسیار پرکاربرد است و یک راه‌حل خلاقانه و نوین برای پوشش سطوح داخلی و خارجی است. این رنگ نه تنها ظاهر تمیز و مینیمالیستی دارد، بلکه بسیار بادوام و مقاوم است.

این پوشش به دلیل مقاومتی که در رطوبت دارد برای حمام‌ها، آشپزخانه‌ها یا مناطقی با تهویه کم ایده‌آل است. همچنین برای سطوح خارجی مانند تراس‌ها و استخر گزینه مطلوبیست. میکروسمنت دیوار سفید گزینه‌ای عالی برای افرادیست که به طرح‌های مینیمال علاقه‌مند هستند. این پوشش در مقایسه با پوشش‌های دیگر مانند مرمر یا گرانیت گزینه‌ای اقتصادی‌تر است.

 

5 نکته مهم برای انتخاب بهترین میکروسمنت برای خانه

 

روش نگهداری از دیوارپوش میکروسمنت

برای افزایش عمر میکروسمنت‌ها باید نکات مراقبتی را رعایت کنیم که به شرح زیر است:

تمیز کردن منظم: به طور منظم باید سطح را با دستمال گردگیری کرد که معمولا استفاده از یک دستمال یا پارچه میکروفیبر توصیه می‌شود. برای تمیز کردن عمیق‌تر می‌توان از محلول‌های پاک‌کننده ملایم با pH خنثی استفاده کرد.

عدم استفاده از پاک کننده های ساینده: سعی کنید از شوینده‌هایی که قوی هستند و موجب سایش و خراش می‌شوند جلوگیری کنید.

جلوگیری از لکه شدن: میکروسمنت‌ها در برابر لکه‌ها مقاوم هستند، اما برای جلوگیری از لکه شدن، لک‌های به جا مانده را سریع پاک کنید.

آب‌بندی مجدد: با گذشت زمان، پرایمر فرسوده می‌شود، پس باید به طور دوره‌ای سطح میکروسمنت را آب‌بندی کنید. زمان‌بندی برای این عمل به سطح سایش و پارگی سطح بستگی دارد.

 

نمونه کار میکروسمنت دیوار اجرا شده

در بخش زیر میتوانید نمونه هایی اجرا شده از میکروسمنت برای دیوار های داخلی و خارجی را مشاهده نمائید:

اجرای میکروسمنت روی دیوار

نمونه کار میکروسمنت دیوار اجرا شده

نمونه اجرا شده میکروسمنت روی دیوار

نگاه کلی به خرید و اجرای میکروسمنت برای دیوار

در بخش زیر میتوانید جدولی کامل از تمامی موارد گفته شده در خصوص خرید میکروسمنت برای دیوار و اجرای آن را یکجا داشته باشید:

[su_table responsive=”yes”]

ویژگی توضیحات
تعریف میکروسمنت میکروسمنت یک پوشش نازک با ضخامت کم است که می‌تواند به سطوح مختلف اعمال شود.
مزایا میکروسمنت دیوار چسبندگی بالا، ضدآب، مقاومت در برابر سایش و ضربه، بدون نیاز به تخریب سطوح قدیمی
اجرا میکروسمنت دیوار آماده‌سازی سطح، اعمال چند لایه با استفاده از ماله، رنگ‌آمیزی و پوشش نهایی
مواد تشکیل دهنده میکروسمنت دیوار سیمان، رزین‌های پلیمر، مواد معدنی و رنگدانه‌ها
ویژگی میکروسمنت دیوار طول عمر بالا و نگهداری آسان
طرح ها میکروسمنت دیوار متنوع، قابل سفارشی‌سازی با توجه به نیاز مشتری

[/su_table]

 

آیا میکروسمنت دیوار روی دیوار های قدیمی قابل اجراست؟

بله. یکی از مزیت های اصلی میکروسمنت برای دیوار این است که روی سطوح قدیمی نیز کاملا قابل اجرا بوده و بدون نیاز به تخریب دیوار پیشین میتوان روی آن اجرا کرد و نتیجه بسیار مناسب و ایده آل خواهد شد.

 

تفاوت میکروسمنت دیوار و کاغذ دیواری چیست؟

میکروسمنت دیوار و کاغذ دیواری دو روش مرسوم در زیبا سازی دیوار های محیط زندگی و محل کار هستند که هر یک دارای مزایایی میباشند. اما در مقایسه با یکدیگر این دو روش دارای تفاوت هایی هستند که در ادامه بررسی میشود.

 

نمونه کار میکروسمنت دیوار و سقف

1. تفاوت روش اجرا میکروسمنت و کاغذ دیواری

اولین مورد در خصوص تفاوت میکروسمنت و کاغذ دیواری روش اجرای آن ها است که میکروسمنت روی هر سطحی یک لایه نازک سیمانی اجرا میشود اما کاغذ دیواری دارای رول های کاغذی است که باید با چسب روی سطوح صاف و مشخص چسبانده شود.

 

2. تفاوت ظاهر و سبک میکروسمنت دیوار و کاغذ دیواری

دومین مورد از تفاوت های این دو پوشش دکوراتیو مربوط به تفاوت در ظاهر و سبک میشود. میکروسمنت دیوار یک سبک مینیمال و ساده دارد اما کاغذ دیواری طرح ها و رنگ های مختلفی دارد که بر اساس نیاز هر یک را میتوان خریداری و اجرا کرد و دست در انتخاب طرح و رنگ باز است.

 

3. تفاوت میزان مقاومت میکروسمنت دیوار و کاغذ دیواری

مورد سوم تفاوت در میزان مقاومت این دو متریال در استفاده های مختلف است. میکروسمنت دیوار بسیار مقاوم است و ویژگی های ضد آب و سایش دارد و در حالت کلی یک متریال مقاوم است اما کاغذ دیواری به نسبت میکروسمنت دیوار مقاومت کمتری دارد و پوسیدگی بیشتر.

 

4. نظافت میکروسمنت دیوار و تفاوت با کاغذ دیواری

یکی از مهمترین تفاوت ها بین میکروسمنت دیوار و کاغذ دیواری موضوع نظافت آن است. میکروسمنت دیوار به سادگی قابل نظافت بوده و با یک دستمال میتوان آن را نظافت کرد و تمیز کرد اما اصولا نظافت کاغذ دیواری نسبت به میکروسمنت سختی بیشتری دارد.

 

5. تفاوت هزینه اجرا میکروسمنت دیوار و کاغذ دیوار

در خصوص تفاوت های هزینه اجرا میکروسمنت و کاغذ دیواری باید توجه داشته باشید که نصب میکروسمنت یک فعالیت تخصصی است و باید زیر نظر متخصص امر صورت گیرد و نصب آن هزینه بالاتری نسبت به نصب و اجرای متریال کاغذ دیواری دارد.

 

6. تفاوت میزان ماندگاری میکروسمنت و کاغذ دیواری

مورد آخر در تفاوت میزان ماندگاری میکروسمنت و کاغذ دیواری است. میکروسمنت دیوار به دلیل سخت بودن میزان ماندگاری بسیار بالایی دارد اما کاغذ دیواری بر اساس محل استفاده و میزان رفت و امد ممکن است زودتر نیاز به تعمیر و تعویض داشته باشد. در نتیجه میکروسمنت برای دیوار بسیار ماندگار تر خواهد بود.

 

ایده هایی برای اجرای دیوارپوش میکروسمنت

در خصوص خرید و اجرای میکروسمنت برای دیوار در بخش های قبلی به صورت کامل صحبت کردیم و بخش های مختلف را نیز بررسی کردیم. اما در این بخش قصد داریم کمی هوشمندانه تر به شما ایده هایی برای اجرای دیوارپوش میکروسمنت در فضاهای مختلف را بدهیم. اجرای دیوار میکروسمنتی برای چه فضاهایی مناسب است؟

[su_list icon=”icon: arrow-left” icon_color=”#be8f00″ indent=”62″]

  • اجرای میکروسمنت دیوار در مطب پزشکان
  • اجرای دیوارپوش میکروسمنت در بخشی از دیوار های سالن منزل
  • اجرای میکروسمنت برای دیوار پشت تلوزیون در منزل
  • اجرای میکروسمنت دیوار در کف پارکینگ
  • اجرای میکروسمنت دیوار و سقف برای سرویس بهداشتی
  • استفاده از میکروسمنت در دیوار اتاق جلسات
  • و…

[/su_list]

شما هم در بخش کامنت های این پست ایده هایی برای اجرای دیوارپوش میکروسمنت برای بخش های مختلف و فضاهای مختلف ارائه دهید.

 

تنوع رنگ میکروسمنت دیوار و ویژگی های آن

در ادامه بررسی کامل میکروسمنت برای دیوار و ویژگی های آن میرسیم به موضوع بسیار مهم رنگ بندی. همه ما رنگ اصلی میکروسمنت را به رنگ طوسی میشناسیم و اکثر محل هایی که نمونه اجرایی میکروسمنت را دیده ایم این رنگ اجرا شده است. اما آیا فقط میکروسمنت را میتوان در رنگ طوسی اجرا کرد؟ پاسخ قطعا خیر است.

اگر با تکنیک کالرواشینگ میکروسمنت آشنایی داشته باشید (اگر آشنایی ندارید مطلب آن را مطالعه کنید) متوجه خواهید شد که ما در حالت کلی میتوانیم میکروسمنت را بر اساس سلیقه شما در رنگ های مختلف دیزاین کنیم. هیچ محدودیتی وجود ندارد. در بخش زیر نمونه های اجرا شده در رنگ های مختلف را میتوانید مشاهده کنید.

 

تکنیک کالرواش در اجرای میکروسمنت چیست؟

رنگ بندی میکروسمنت حمام رادیان دیزاین

 

قیمت خرید میکروسمنت و اجرای آن به چه عواملی وابسته است؟

 

رنگ های خاص میکروسمنت مانند سبز و آبی

 

جمع بندی

از بین سایر پوشش‌هایی که برای دیوار می‌توان درنظر گرفت میکروسمنت‌ها هم جذابیت بالایی دارند، هم مقاومت خوبی داشته و هم نمونه‌های کاملا اقتصادی‌تری هستند تا بتوانید ظاهری شیک و مدرن را به دیوار اتاق‌هایتان هدیه دهید. نکات مهم در خصوص اجرا میکروسمنت دیوار را در بلاگ topcret میتوانید مطالعه کنید.

4 دیدگاه دربارهٔ «میکروسمنت دیوار و آشنایی با ویژگی ها و روش اجرا»

    1. پشتیبانی مشتریان

      میکروسمنت دیوار به دلیل مقاومت بالایی که در برابر سایش و رطوبت دارد، نیاز به نگهداری ویژه‌ای ندارد. با این حال توصیه ما به شما این است که نظافت آن را رعایت کرده و همچنین از ایجاد ضربه به آن خودداری نمائید.

    1. پشتیبانی مشتریان

      زمان اجرای میکروسمنت دیوار در فضای شما بستگی به سطح مورد استفاده و شرایط محیطی دارد. به طور معمول، فرآیند اجرا شامل چندین مرحله از آماده‌سازی سطح تا اعمال لایه‌های میکروسمنت و پوشش نهایی است و ممکن است چند روز طول بکشد. اما برای دریافت زمان دقیق برای اجرای میکروسمنت دیوار در محل شما با ما در تماس باشید. 02126244498

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره فوری